Imagini din timpul partidei
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography
Videoclip cu mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Simona Halep a obţinut astăzi a doua victorie la turneul WTA International “Prague Open” şi acum ea având nevoie de trei seturi pentru a se impune.

În partida din optimile de finală:

Simona Halep (2 WTA) [1] – Barbora Krejcikova (Cehia, 118) [WC] 3-6, 7-5, 6-2

Partida a durat 2h5′.
Un meci la fel de greu ca primul, echilibrul de pe teren fiind cauzat categoric de activitatea foarte intensă a Barborei din timpul întreruperii. Ea a jucat multe evenimente în Cehia, în timp ce jucătoarea noastră doar s-a antrenat.
De aici starea de oboseală a Simonei, care după cum începuse setul 3, un punct câştigat în două jocuri, ne lăsase aproape fără speranţă.
La aceasta s-a adăugat un disconfort în zona cervicală, Simona fiind masată de câteva ori de trainer.
Sigur că şi ea şi-a făcut viaţa grea, scurtarea punctelor nereuşindu-i, iar la cele lungi Krejcikova răspunzând tenace şi precis.
La acestea s-a adăugat ratarea celor 4 mingi de set din manşa a doua, cu serviciul, la 5-3.
Oricum, demnă de laudă ambiţia cu care a continuat setul 3, care a dat roadele dorite, rezistenţa fizică a Krejcikovei epuizându-se. Simona a încheiat seria celor 6 jocuri consecutive cu un break la zero.

Simona se califică în sferturile de finală la al 4-lea turneu în acest an, din tot atâtea pe care le-a jucat: Premier Adelaide, Australian Open (semifinale), Premier Dubai (titlu).

Ea acumulează 60 de puncte WTA, un premiu financiar în valoare de 5.000 USD şi o va întâlni în sferturi – pentru prima dată în carieră –  pe Magdalena Frech (Polonia, 174) [LL], care astăzi a eliminat-o pe Arantxa Rus (70): 6-3, 3-6, 6-4 în 2h8′.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.