Galerie
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography
Videoclip cu mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Simona Halep a câştigat a 3-a partidă la WTA International “Prague Open”, acum una incomparabil mai uşoară decât precedentele.

Nici adversara de azi nu a fost de calibrul primelor două, dar şi Simonarefăcută pe deplin, după ce ieri ne dăduse ceva emoţii legate de starea ei fizică – a jucat cu plăcere, a făcut risipă de energie şi rezultatul a fost pe măsură:

În primul sfert de finală al tabloului:

Simona Halep (2 WTA) [1] – Magdalena Frech (174) [LL] 6-2, 6-0 în 59′

Partida a durat 59′.
După un schimb de break-uri în primele două jocuri ale partidei, Simona a preluat controlul, s-a desprins la 5-1, scor la care şi-a îngăduit un moment de răgaz, 3 mingi de set ratate pe serviciul adversarei.
Acela a fost şi ultimul joc din meci pierdut de ea, doar două din seria de 7 câştigătoare, care a urmat, având nevoie de prelungiri.

Simona se califică astfel în a 3-a semifinală consecutivă în circuit, după cele de la Australian Open şi WTA Premier Dubai.

Ea acumulează 110 puncte WTA, un premiu financiar în valoare de 8.035 USD şi o va întâlni în semifinale pe învingătoarea din partida Irina Begu (82 WTA) – Sara Sorribes Tormo (84), care a început deja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.