Simona în Vltava şi la şedinţa foto
Credit Foto: Jimmie48 Photography
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Simona Halep a spus, printre altele, la conferinţa de presă acordată după ce a câştigat titlul cu numărul 21 la WTA International “Prague Open”:

Sunt foarte mulţumită de cum am reuşit să-mi ajustez jocul meu la al ei, pentru că la început am simţit că lovesc prea tare şi prea plat şi ea este mai rapidă decât mine, stă mai aproape de linia de fund şi simte mai bine mingea.
Apoi am schimbat ritmul, am lovit mai înalt, mai departe de corpul ei şi aşa am reuşit să câştig setul.
În al doilea, am condus cu 4-2, dar eram moartă de oboseală [râzând] şi nu am reuşit să mă mişc prea bine. Până la urmă şi astăzi mentalul a fost bun şi am trecut peste acest moment.

Categoric, revenirea după o pauză atât de lungă a fost foarte dificilă. La aceasta s-au adăugat emoţiile, faptul că am rămas 10 zile în cameră. Dar iau lucrurile bune din această experienţă. Am câştigat turneul, chiar dacă este unul mai mic şi sunt bucuroasă că am revenit în circuit cu o victorie de turneu.

Am fost puţin îngrijorată la început legat de pandemie, dar m-am simţit în siguranţă aici. Restricţiile şi regulile au fost respectate de către toată lumea. Este o şansă mare pentru noi, dacă se pot organiza turnee precum acesta, chiar dacă totul este diferit şi puţin stresant.
Doresc să le mulţumesc organizatorilor, pentru că sunt convinsă că nu le-a fost uşor.

Cu sănătatea totul a fost în regulă, doar muşchiul de la umăr a fost contractat, ceea ce este normal după atâta timp de pauză. Sunt mulţumită că nu sunt accidentată.

Mâine voi decide dacă voi merge la US Open, dar cu siguranţă voi juca sezonul pe zgură.

Galerie videoclipuri (3)
Conferinţele de presă ale finalistelor şi lovitura zilei, Simona


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.