Credit Foto: @hajarloves10s

Ana Bogdan a pierdut a doua partidă pe care a jucat-o la turneul WTA International “Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem”:

Johanna Konta (Marea Britanie, 47 WTA) [7] Ana Bogdan (132) 6-1, 6-7(6), 6-2

Partida a durat 1h59′.

  • în primul set, Ana a fost departe de adversara ei, singurele reuşite fiind jocul de serviciu câştigat la zero şi mingea de break pe care şi-a procurat-o la 1-4, dar pe care n-a fructificat-o.
  • şi începutul setului 2 i-a fost favorabil britancei, care s-a desprins la 3-0 (un break înainte).
    Dar de aici, Ana a început să joace din ce în ce mai bine, a făcut ravagii cu reverul, acurateţea loviturilor a crescut mult şi astfel a început să măture liniile, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă: un nou joc de serviciu câştigat la zero, două mingi de break ratate, încă un joc câştigat la zero şi – în sfârşit – primul break din acest meci, cu care a egalat la 4-4. Au urmat două jocuri de serviciu două break-uri, câştigate de fiecare parte.
    În tie-break, jucătoarea noastră a revenit de la 1-3, dar la 5-6 a fost nevoită să salveze o minge de meci, iar după aceea, a trecut şi ultimele două puncte ale setului în contul ei.
  • în decisiv, românca nu a reuşit să ţină pasul cu britanica decât până la 2-2. De acolo resursele ei fizice s-au epuizat şi Konta a putut astfel să câştige toate ghemurile până la sfrâşit, graţie unui joc variat, spectaculos şi precis.

Ana rămâne cu realizările cuvenite calificării în turul 2 şi va mai progresa câteva locuri în ierarhia WTA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.