Ana, în timpul partidei din primul tur
Credit Foto: @hajarloves10s

Partida contând pentru optimile de finală ale WTA International “Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem”:

Ana Bogdan (132 WTA) – Johanna Konta (Marea Britanie, 47, clasament maxim: 4 WTA / iulie 2017, 27 de ani) [7]

Palmares direct: 0-0

a fost programată a doua pe terenul 1 (semicentral) unde sesiunea începe la ora 13.00. Aşadar o oră aproximativă de start a partidei ar fi 14.30.

După cum discutam aseară, Johanna Konta s-a calificat în optimi, după ce a salvat mingi de meci şi a revenit în setul 2 al partidei cu Yafan Wang.

Credit Foto: “Morocco Open”

Sezonul ei de până acum a fost unul modest, cu tur 3 (R32) la Premier Mandatory Indian Wells, sferturi de finală la International Acapulco, tur 2 la Australian Open, Premier Brisbane şi Premier Mandatory Miami. La Premier Sydney a abandonat în turul 2 al calificărilor. N-a pierdut niciodată în primul meci.
Înainte de Rabat a jucat în Fed Cup – Barajul pentru Grupa Mondială II – şi a câştigat ambele partide în întâlnirea cu Kazahstan – la Putintseva (38) şi Diyas (107) – ajutând Marea Britanie să promoveze în Grupa Mondială II, după ce în februarie câştigase 4 partide în Grupa Zonală Europa / Africa, sistem Round Robin acasă, la Bath.

Cea mai bine clasată adversară învinsă a fost Sloane Stephens (6), în primul tur la Brisbane, cea mai slab clasată adversară în faţă căreia a pierdut, Ajla Tomljanovic (46), tot acolo.

*

Altfel, după ce a fost eliminată Yulia Putintseva [3] şi s-a retras din turneu Petra Martic [5], ceilalţi 6 capi de serie au câştigat ieri.

Ordinea de joc – 01.05 – WTA Rabat 2019

Tablourile turneelor WTA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.