Imagini din timpul partidei
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

În partida din primul tur (R56) al turneului WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”:

Daria Kasatkina (Rusia, 21 WTA) – Irina Begu (113 WTA) [Q] 6-2, 7-6(5)

Partida a durat 1h35′.
Un prim set dominat de rusoaică, care a câştigat pe serviciul Irinei în jocurile 5 şi 7, în timp ce jucătoarea noastră a ratat la 2-3, trei oportunităţi de re-break.
Însă al doilea set a început sub cu totul alte auspicii: Irina a jucat mai bine, a făcut break în jocul doi şi la 5-2 şi-a procurat o minge de set pe serviciul adversarei. A ratat-o, dar în jocul următor şi-a mai creat două şanse de a câştiga setul, pe serviciul ei. Le-a ratat şi pe acestea şi a pierdut imediat jocul.
Românca a dus setul în tie-break, unde Kasatkina s-a desprins la 5-2, apoi 6-3. Irina a salvat primele două mingi de meci pe serviciul Dariei, dar a pierdut meciul pe al ei.

O serie de ratări în faţa unei adversare care a jucat ca şi până acum în acest sezon, haotic şi inconstant, dar a reuşit să se adune în momentele cheie: 3 din 3 mingi de break convertite, faţă de una din şapte, Irina.

Irina pare să se afle într-o profundă criză de încredere, de idei şi chiar bucuria de a juca nu mai poate fi ghicită în exprimarea ei pe teren.

Ea rămâne cu acumulările cuvenite calificării pe tabloul principal: 30 de puncte, faţă de 60 la ediţia trecută şi va mai coborî în clasament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.