Credit Foto: Jimmie48 Photography / WTA
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Simona Halep a jucat astăzi, în optimile de finală ale turneului WTA Premier “Sydney International”, primul meci întreg de la cel din turul 1 al WTA Premier 5 Wuhan 2018 (25 septembrie). Şi n-a făcut-o rău deloc.

Din punct de vedere fizic, lucrurile au stat bine: fără dureri, fără vreo jenă evidentă şi cu o mişcare susţinută în teren.
Din punct de vedere tehnic, Simona şi-a verificat toată gama de lovituri, deseori cu succes, alteori, fără.

În faţa unei adversare foarte bune, jucătoarea noastră ar mai fi avut nevoie să performeze mai bine în momentele decisive. Nu a reuşit să o facă astăzi, dar sperăm că odată concluziile trase după această partidă şi cu încă o săptămână de antrenamente, lucrurile vor sta altfel la Australian Open.

Oricum, am asistat la o partidă de toată frumuseţea, spectaculoasă, cu realizări tehnice deosebite în număr foarte mare.

Ashleigh Barty (Australia, 15) – Simona Halep (1 WTA) [1] 6-4, 6-4

Partida a durat 1h28′.
În primul set, după schimbul de break-uri din jocurile 4 şi 5, Simona a ratat o excelentă ocazie de a se desprinde, când la 4-4 a avut 40-0 pe serviciul lui Barty. Australianca a revenit şi în jocul următor a fost ea cea care a câştigat cu returul.
În setul 2, Simona a  făcut primul break în jocul 7, Barty a revenit imediat şi istoria s-a repetat, căci la 4-4, jucătoarea noastră a ratat iarăşi două mingi de break. Adversara a câştigat din nou cu returul în ghemul 10, după ce Simona avusese o şansă de a egala.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.