Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

Sorana Cîrstea a obţinut a doua victorie la WTA International “Tashkent Open” şi s-a calificat pentru a 4-a oară în acest sezon în sferturile de finală ale unui turneu din circuit, după cele de categoria International de la Shenzhen, Budapesta şi Nürnberg (unde a ajuns în semifinale).

În partida de astăzi, din optimile de finală:

Sorana Cîrstea (96 WTA) [8] – Ysaline Bonaventure (Belgia, 123) 3-6, 6-3, 7-5

Partida a durat 2h14′.
În primul set, Sorana nu a câştigat decât un joc cu serviciul, l-a pierdut de patru ori şi nu a reuşit decât două break-uri.
În al doilea, jucătoarea noastră şi-a rezolvat în totalitate problemele la serviciu şi a câştigat de două ori cu returul.
Setul decisiv a fost dramatic, căci Sorana a început slab: 0-3, cu două break-uri în urmă.
Dar o serie de 4 jocuri câştigate la rând de româncă au instaurat din nou echilibrul, care s-a menţinut până în ultimul joc al partidei, când ea a câştigat la zero pe serviciul adversarei.

Sorana – campioană aici în 2008 – acumulează deocamdată 60 de puncte WTA, un premiu financiar în valoare de 6.620 USD şi o va întâlni în sferturile de finală pe Danka Kovinic (Muntenegru, 120, clasament maxim: 46 ATP / februarie 2016, 24 de ani), care a eliminat-o astăzi pe a doua favorită şi deţinătoare a titlului, Margarita Gasparyan (Rusia, 55) [2]: 7-5, 6-4, în 1h49′.

Sorana are un palmares direct 2-1 cu adversara ei:

Credit Info: itftennis.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.