Ana Bogdan a pierdut a treia partidă pe care a jucat-o la WTA 250 “TEB BNP Paribas Tennis Championship”, care se dispută la Istanbul.
Un început excelent de partidă al jucătoarei noastre, cu o poziţie mereu avansată în teren, agresivă şi inspirată, care i-a permis să domine categoric primul set, să reuşească trei break-uri şi să câştige 30 din cele 46 de puncte jucate.
Continuarea nu a fost însă pe măsură în setul doi, pentru că Ana a fost trădată de serviciu, capitol la care nici adversara ei nu a excelat, doar atât, cât să egaleze situaţia la seturi.
Jucătoarea noastră şi-a mai revenit la jumătatea decisivului, dar insuficient pentru a schimba cursul jocului.

Imagini din timpul partidei
Credit Foto: @tennischampist

În partida din sferturile de finală:

Veronika Kudermetova (29 WTA) [3] Ana Bogdan (102) 2-6, 6-3, 6-3

Partida a durat 2h6′.
În primul set, Ana s-a desprins de la 2-1 cu 3 jocuri câştigate la rând, dintre care două break-uri. N-a reuşit să închidă la serviciu, la 5-1, dar a făcut-o în jocul următor, la primire.
În setul al doilea, Kudermetova a câştigat tot un singur joc de serviciu – în game-ul 8 –  dar acela a stabilit diferenţa, căci Ana nu a câştigat niciunul, aşadar 8 din cele 9 jocuri au fost break-uri.
Condusă cu 4-1 în decisiv – un break în urmă – Ana a ratat două mingi de re-break la acel scor, dar l-a reuşit ulterior, pentru 3-4, acesta fiind însă şi ultimul joc pe care l-a câştigat în meci.

Sorana Cîrstea revine într-o semifinală din circuitul principal după un an şi jumătate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.