Miercuri doar trei partide din optimile WTA 250 “Tenerife Ladies Open” s-au încheiat, plus cea din primul tur (32) în care a fost eliminată Elina Svitolina [1].
Până acum s-au calificat în sferturi Alizé Cornet (66), Anna Karolina Schmiedlova (90), care se vor întâlni şi Ann Li (60), care o va avea ca adversară pe învingătoarea din optimea de finală:

Irina Begu (56 WTA) – Donna Vekic (101) [Q], care a fost întreruptă din cauza întunericului la scorul 4-6, 1-1, la serviciu jucătoarea croată.
Primul set a fost unul agitat, cu 5 break-uri, Vekic conducând în permanenţă. Irina a reuşit două re-break-uri, dar şi-a mai pierdut o dată serviciul – la 30 – în ultimul joc.
În primele două game-uri ale setului al doilea, fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul.
Irina a protestat vehement împotriva programării meciului la acea oră [GIF, la sfârşitul ştirii].

Continuarea partidei a fost programată în meciul al doilea de pe terenul central, urmând să înceapă cel mai devreme la ora 13.30.

Tot astăzi se va disputa şi partida din sferturile de finală ale probei de dublu, meciul al doilea de pe terenul 1, cu începere de la ora estimată 14.00:

Vivian Heisen (Germania, 100 WTA la dublu) / Andreea Mitu (108) – Ulrikke Eikeri (Norvegia, 72) / Ellen Perez (Australia, 45) [4]

Ordinea de joc – 21.10 – WTA Tenerife 2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.