Jaqueline Cristian a obţinut a doua victorie pe tabloul principal al WTA 250 “Upper Austria Linz”:  5-2 cu Rebecca Peterson (84) în optimile de finală, scor la care jucătoarea suedeză a abandonat din cauza unor probleme fizice, după ce trecuseră 26′ de la începutul partidei.

Jaqueline (100 WTA) [LL] se califică astfel pentru a 5-a oară anul acesta în sferturile de finală ale unui turneu din circuitul principal, după WTA 500 St. Petersburg, WTA 250 Palermo, Nur-Sultan – unde a jucat în singura semifinală a carierei de până acum – şi Cluj-Napoca.

În prima săptămână pe care a abordat-o în calitate de membră a top 100 WTA, ea a acumulat aici, până acum, 72 de puncte WTA – 60 pe tabloul principal plus 12 în calificări -, datorită cărora va avansa în jur de 10 locuri în ierarhie, un premiu financiar în valoare de 4.677 € şi o va întâlni în sferturile de finală pe învingătoarea din partida Anhelina Kalinina (52) – Veronika Kudermetova (32) [4], care este programată ultima din sesiunea de astăzi.

Ordinea de joc – 09.11 – WTA Linz 2021:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.