Danielle Collins (27 de ani, 40 WTA) a anunţat acum câteva minute pe Instagram că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale pentru endometrioză, o afecţiune ginecologică.
Aceasta provoacă  infertilitate, iar Danielle scrie că pe viitor doreşte  să întemeieze o familie şi adaugă că boala este sursa unui disconfort accentuat, care o împiedică să evolueze constant bine.

Embed from Getty Images

Danielle primind îngrijiri medicale în zona lombară – unul din simptomele bolii – în partida cu Iga Swiatek de la Adelaide, ultima pe care o juca în circuit

În 2021, Collins s-a calificat în sferturi la WTA 500 “Yarra Valley Calssic” – unde a eliminat-o pe Karolina Pliskova (6) şi în semifinale la WTA 250 “Philipp Island Trophy” – ambele la Melbourne – dar după ce obţinea cea mai importantă victorie a carierei în optimile WTA 500 Adelaide – la Ashleigh Barty (1) – pentru a fi oprită apoi de Iga Swiatek în sferturi, nu a mai jucat la niciun turneu şi a revenit acasă.

Ea va lipsi astfel de la WTA 500 “Volvo Car Open”, care se va disputa săptămâna viitoare la Charleston, pe zgură verde şi despre care vorbeam puţin mai devreme, în contextul celuilalt turneu al săptămânii, WTA 250 Bogota, unde Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu sunt prezente pe lista de acceptare.

De asemenea, nici Irina Begu (74 WTA), care iniţial se înscrisese la turneu, nu va mai participa [lista de acceptare, mai jos]

Să precizăm că Charleston va găzdui şi un turneu WTA 250 în săptămâna imediat următoare, singurul din săptămâna 12-18 aprilie.

Lista de acceptare WTA 500 “Volvo Car”, Charleston

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.