Maria Sakkari (7 WTA) [3] a obţinut prima victorie – BYE în primul tur (R28) – la WTA 500 “VTB Kremlin Cup“, care se dispută la Moscova.
Adversara ei din optimile de finală, Anna Kalinskaya (125) [Q], a abandonat în partida de astăzi, atunci când scorul era 6-2, 1-0 pentru jucătoarea din Grecia şi trecuseră 34′ de la începutul partidei.

Embed from Getty Images

Imagini din timpul partidei

Maria Sakkari o va întâlni în sferturile de finală pe învingătoarea din partida: 

Simona Halep (19) [8, WC]Veronika Kudermetova (32), 

care se va disputa tot astăzi şi va începe mai târziu.

Datorită punctelor acumulate aici, până acum, Maria Sakkari s-a calificat matematic pentru Turneul Final WTA, “Akron WTA Finals”, Guadalajara, 10-17 noiembrie.

Credit Foto: Jimmie48 Tennis Phorography

Eleva antrenorului britanic Tom Hill a devenit a 5-a jucătoare care a obţinut calificarea – în conformitate cu clasamentul “Porsche Race Singles” – pentru Turneul Final WTA, după Ashleigh Barty, Aryna Sablenka, Barbora Krejcikova şi Karolina Pliskova.

Chiar dacă a disputat doar o finală anul acesta – cea pierdută la WTA 500 OstravaMaria (26 de ani împliniţi pe 25 iulie) a fost prezentă în semifinale la Roland Garros şi US Openunde a pierdut de fiecare dată în faţa viitoarelor campioane -, la WTA 1000 Miamiunde a pierdut la Bianca Andreescu – WTA 500 Abu Dhabi şi “Grampians Trophy”, Melbourne.

Ordinea de joc – 21.10 – WTA / ATP Moscova 2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.