Aşa cum aflasem de pe TENISite.Group, Simona Halep nu era prezentă pe lista de acceptare a turneului WTA 500 “VTB Kremlin Cup”, care se va disputa între 18-24 octombrie, pe hard, indoor, deşi jucătoarea noastră menţionase turneul în programul ei de la sfârşitul sezonului.

Dar contul de Instagram al turneului a anunţat aseară că ea a primit un wild card.
Simona este citată în postarea respectivă:

De-abia aştept să joc la Moscova. Vreau să îmi închei sezonul la un nivel înalt şi Kremlin Cup este un turneu important pe care doresc să-l am în agenda mea. Sunt încântată că voi juca în faţa fanilor ruşi.

Simona, care în clasamentul WTA publicat ierii ocupă locul 17, după un regres de două locuri, a participat la Moscova în 2012 – tur 2 – şi 2013, când a devenit campioană, atunci când îl avea alături de ea, ca şi acum, pe antrenorul Adrian Marcu. Acela era al 5-lea titlu consecutiv pe care îl câştiga în 2013 [videoclip cu rezumatul partidei, mai jos, calitate slabă].

Desigur că participarea Simonei la Moscova o să depindă şi de parcursul ei la WTA 1000 Indian Wells (6-17 octombrie), unde jucătoarea noastră a ajuns deja şi s-a antrenat cu Gabriela Ruse.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.