Sorana Cîrstea va juca astăzi a treia partidă la turneul WTA 250 “Zavarovalnica Sava Portorož”.

Partida din sferturile de finală:

Sorana şi Jasmine, în optimi
Credit Foto:@zavarovalnicasavaportoroz

Sorana Cîrstea (40 WTA) [4]Jasmine Paolini (87)

Palmares direct: 0-0

a fost programată a treia de pe terenul central – unde sesiunea va începe la ora 12.00 – după un meci întreg şi altul întrerupt aseară din cauza ploii.
O oră aproximativă de start ar fi 14.30.

Jasmine Paolini (clasată pe cel mai bun loc al carierei, 25 de ani împliniţi pe 4 ianuarie) nu s-a calificat până acum în nicio semifinală la vreun turneu din circuitul principal, iar acum joacă pentru a 4-a oară în sferturi de finală, după turneele WTA 250, Guangzhou şi Palermo 2019, Praga 2018.

Anul acesta ocupă locul 98 în clasamentul sezonului “Porsche Race Singles”, după ce a jucat finala WTA 125 Saint-Malo (luna mai) şi apoi a câştigat titlul la WTA 125 Bol. La începutul sezonului trecea două tururi la WTA 500 “Gippsland Trophy”, Melbourne, pentru optimi de finală, iar la întâlnirea din Billie Jean King Cup, România – Italia (aprilie), era învinsă de Gabriela Ruse.

Această partidă se va juca pe al treilea sfert al tabloului. Învingătoarea o va întâlni în semifinale pe cea din partida:

Lucia Bronzetti (Italia, 167) [Q] – Yulia Putintseva (Kazahstan, 44) [2]

Pe jumătatea superioară a tabloului, al doilea sfert este:

Alison Riske (SUA, 38) [3]Kristina Mladenovic (Franţa, 68),

iar pe primul, Tamara Zidansek (Slovenia, 34) [5] o va întâlni pe învingătoarea din partida întreruptă: Kaja Juvan (Slovenia, 103) – Aleksandra Krunic (Serbia, 176) [Q] 7-6(1), 0-1.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.