În prima partidă a ediţiei 2021 la Turneul Final ATP – “Nitto ATP Finals”, cea din Grupa Roşie, deţinătorul titlului, Daniil Medvedev a câştigat, după o partidă în care începutul i-a fost nefavorabil.

Embed from Getty Images

Imagini din timpul partidei
Videoclip cu cele mai frumoase puncte din meci, la sfârşitul ştirii

După ce Hubert Hurkacz îşi crease un avantaj de 6-2 în tie-break-ul primului set – până atunci, fără ocazii de break de nicio parte – după câteva puncte jucate formidabil, părea că va avea mai multe de spus astăzi. Însă, imediat a dat primele semne de slăbiciune, deşi a câştigat manşa, dar după trei ocazii ratate.
Pentru ca în următoarele două seturi să fie depăşit clar, chiar dacă scorul nu o arată, dar statisticile, da. El nu şi-a creat nicio oportunitate de break în tot meciul, aşa că Daniil a forţat doar atât cât a avut nevoie, după ce a câştigat la primire în al doilea joc din setul doi, respectiv, primul din setul trei.
Doar două game-uri în tot meciul au fost decise la avantaje (15-12 la aşi serviţi, în favoarea lui Daniil)

Daniil Medvedev (2 ATP) [2] – Hubert Hurkacz (9) [7] 6-7(5), 6-3, 6-4 în 2h, după ce învingătorul a câştigat 96 din punctele disputate şi învinsul, 81.
Palmaresul direct îi este acum favorabil jucătorului rus: 2-1.

Medvedev şi-a adăugat astfel palmaresului a 24-a victorie a carierei în faţa unui jucător din top 10 ATP, a 8-a din acest sezon:

Credit Info tabel: wikpedia.org

Credit Foto copertă: @atptour

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.