Simona Halep împlineşte astăzi 29 de ani.

De ziua ei va juca în turul 1 (R128) la Roland Garros, la fel ca buna ei prietenă, Irina Begu [avancronicile partidelor]. În cazul în care vor câştiga, se vor întâlni în turul 2 (R64). Ieri, s-au antrenat împreună:

Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

În conferinţa de presă de dinaintea turneului, Simona a spus printre altele [videoclip, la sfârşitul ştirii]:

Mă bucur că sunt din nou la Paris. Îmi place turneul, dar este cam frig, ca să fiu sinceră. Mă simt bine, sunt încrezătoare, sper că ne vom obişnui cu vremea, dar nu ştii niciodată ce se va întâmpla. Aşa că voi aborda turneul zi cu zi.
La orice turneu pe care îl joc, visez să câştig titlul. Roland Garros este special pentru că am câştigat primul titlul de Grand Slam aici şi asta nu se poate schimba.
De fiecare dată când vin aici îmi doresc să joc cât pot de bine şi să merg până la capăt, dar după cum ştiţi, fiecare partidă este o luptă, aşa că nu mă gândesc la titlu acum, ci doar să ofer cel mai bun tenis al meu, atunci când intru pe teren.

Sunt onorată că lumea mă consideră favorita principală a turneului, dar eu nu privesc lucrurile aşa. Majoritatea jucătoarelor sunt favorite, pentru că  toate muncim din greu, ne pregătim pentru acest turneu.

Printre cei care o consideră pe Simona favorită la titlu este şi Martina Navratilova care, citată de site-ul WTA. Ea crede că jucătoarele de forţă nu-şi vor putea face jocul de atac în aceste condiţii atmosferice de toamnă, iar campioana din 2018 şi câştigătoarea ultimelor două turnee jucate pe zgură, cu deplasarea ei atât de bună în teren, le va îngreuna şi mai mult intenţiile ofensive.

Tablourile turneelor în desfășurare:
Turneele Săptămânii (rezultate complete)
Click pe butonul corespunzător și selectați tabloul pe care vreți să-l vizualizați
@ Paris
27 sep - 11 oct 2020
"Roland Garros"
Grand Slam - zgură, aer liber
€ 18.209.040
Cronicile turneului
@ Strasbourg
20 - 26 sep 2020
"Internationaux de Strasbourg"
WTA International - zgură, aer liber
202.250 USD
Cronicile turneului

@ Hamburg
21 - 27 sep 2020
"Hamburg European Open"
ATP 500 Series - zgură, aer liber
1.062.520 € / 1.203.960 €
Cronicile turneului

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.