Galerie: imagini din timpul celor două sferturi de finală
Credit Foto: Jimmie48 Tennis / Photography
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Bianca Andreescu a câştigat a 5-a partidă la ediţia actuală a  WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open”, care se dispută la Indian Wells.

Acum, în sferturile de finală ale turneului şi de o manieră categorică, în faţa unei jucătoare care arătase până la acest meci o revenire de formă:

Bianca Andreescu (Canada, 60 WTA) [WC] – Garbiñe Muguruza (Spania, 20) [20] 6-0, 6-1

Partida a durat 52′.
Bianca a câştigat primele 9 jocuri ale partidei, doar două dintre ele având nevoie de avantaje.
La acel scor, Muguruza a reuşit să puncteze singura dată, pe propriul serviciu, dar Bianca a mai reuşit o serie de 3 jocuri consecutive şi după ce a salvat o minge de break – a doua pe care a avut-o adversara în partidă – a fructificat-o pe prima de meci.
Din cele 77 de puncte jucate, Bianca a câştigat 53 şi fostul lider WTA, 24.

Bianca Andreescu (18 ani) s-a calificat astfel în a 3-a semifinală a sezonului – şi a carierei – în circuitul WTA, după cele de la International Aucklandunde a jucat ulterior finala – şi International Acapulco, acum două săptămâni.

Ea a ajuns acum la un palmares victorii – înfrângeri: 26-3
Doar pe tablourile principale din circuitul GS / WTA, acesta este 13-3: 4-1 la Auckland, 1-1 la Australian Open, 3-1 la Acapulco şi 5-0 la Indian Wells.

Deocamdată, Bianca a acumulat 390 de puncte WTA – care îi asigură locul 38 în ierarhie – şi un premiu financiar în valoare de 354.400 USD.

Adversară în semifinala de pe jumătatea inferioară a tabloului îi va fi Elina Svitolina, pe care n-a mai întâlnit-o până acum.

Aceasta a câştigat partida din sferturile de finală:

Elina Svitolina (Ucraina, 6) [6] – Marketa Vondrousova (Cehia, 61 WTA) 4-6, 6-4, 6-4 în 2h11′, ucraineanca reuşind să facă break-ul decisiv de-abia în ultimul joc al partidei.

Svitolina s-a calificat astfel pentru prima dată în semifinalele acestui turneu şi datorită sporului net de 325 de puncte (65 de puncte pentru tur 3 la ediţia trecută) urcă deocamdată pe locul 4 în clasamentul live.

Astăzi se dispută sferturile de finală de pe jumătatea superioară a tabloului, cu BencicPlíšková, de la ora 20.00 şi V. WilliamsKerber, de la ora 2.00 AM.

Ordinea de joc – 14.03 – WTA / ATP BNP Paribas Open Indian Wells 2019

Galerie videoclipuri (3)
Momentele importante ale partidei Andreescu – Muguruza,
punctul zilei, care a aparţinut Biancăi şi conferinţa de presă pe care a acordat-o după victorie
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.