Fotografii din timpul partidei
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography & sina.cn
Momentele importante, ale partidei, la sfârşitul ştirii

Mihaela Buzănescu a pierdut a treia partidă pe care a disputat-o la WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”.

Ea a a fost învinsă de către liderul WTA, în optimile de finală (R16) ale turneului:

Naomi Osaka (Japonia, 1 WTA) [1] Mihaela Buzărnescu (29 WTA) 6-3, 6-3

Partida a durat 1h13′.
Osaka a câştigat cu returul în jocul doi, break pe care şi l-a apărat până la sfârşitul setului. Mihaela şi-a făcut următoarele 3 jocuri de serviciu, dar la primire nu a reuşit să câştige decât două puncte.
În schimb, în setul 2 Mihaela a prins curaj: a câştigat 25 de puncte, faţă de 19 în primul, a reuşit să facă şi un break în jocul 6, când a egalat la 3. Finalul de meci a aparţinut însă jucătoarei din Japonia.

Mihaela rămâne cu acumulările cuvenite calificării în optimile de finală şi în pofida acestei înfrângeri sau a faptului că cele două victorii au fost obţinute prin abandon, jocul ei de aici a fost în progres faţă de ce a arătat în prima parte a sezonului. O redresare observasem şi la Madrid, dar ea a confirmat aici pofta de joc regăsită, mişcarea eficientă pe teren, pe care i-o ştiam din sezonul trecut, dar i-am revăzut şi câteva din loviturile sclipitoare, care i-au adus atâtea rezultate.
Un mare plus este şi atitudinea pe teren mult îmbunătăţită şi relaţia foarte bună pe care o are cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov, OCC-urile lor fiind relevante în acest sens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.