Emma Răducanu, recenta campioană de la US Open, a fost invitată de organizatorii WTA 250 “Transylvania Open” să participe la turneul care se va disputa între 25-31 octombrie la Cluj-Napoca, pe hard indoor în Sala Polivalentă.

Jucătoarea britanică, clasată săptămâna aceasta pe locul 23 WTA, nu a câştigat până acum vreun meci în circuitul WTA, la cele două participări: la 250 Nottingham a pierdut în primul tur pe tabloul principal, la 500 San Jose, în prima rundă a calificărilor.
În schimb, în cel intermediar a fost finalistă la WTA 125 Chicago, înaintea US Open.

Ştirea a fost publicată de cotidianul The Sun, care o prezintă în stilu-i caracteristic, de tabloid, dar contul de Instagram al turneului, certifică informaţia, preluând respectivul articol [postarea, la sfârşitul ştirii].

Rămâne de văzut dacă Emma va onoara invitaţia, deocamdată publicaţia britanică îl citează pe directorul turneului, Patrick Ciorcilă:

Emma are rădăcini româneşti, tatăl ei este din Bucureşti, iar bunica ei locuieşte acolo, aşa că avem mari speranţe că va accepta invitaţia noastră.
Vom vedea dacă Simona Halep, care  şi-a anunţat de asemenea, participarea [programul Simonei, n.n.], ne va ajuta s-o aducem.
Ar fi fantastic pentru noi şi suntem încrezători că va veni. Cu acest prilej va avea ocazia să-şi vadă bunica.
Vorbeşte perfect româneşte şi a spus că România face parte din viaţa ei, chiar dacă trăieşte la Londra. Am primi-o cu braţele deschise.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.