Simona, în timpul partidei, la interviul de pe teren, la conferinţă, şi – în ultimele două fotografii –
la festivitatea în care turneului de la Indian Wells i s-a decernat distincţia de cel mai bun
la categoria Premier Mandatory, alături de preşedinta WTA Micky Lawler (lângă ea) şi de Tommy Haas (directorul turneului)
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Adversara Simonei Halep (2 WTA) [2] – din optimile de finală ale WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open” – a fost decisă în partida:

Marketa Vondrousova (Cehia, 61 WTA) – Jelena Ostapenko (Letonia, 22) [22] 4-6, 6-3, 6-4 în 2h5′, după ce Vondrousova a revenit în decisiv de la 3-4 (un break în urmă).

Simona nu a mai jucat până acum cu Vondrousova, care a venit aici, după finala disputată la International Budapesta.

În cealaltă optime de pe acest sfert al tabloului se vor întâlni Elina Svitolina (Ucraina, 6) [6] – 7-5, 6-4 cu Daria Gavrilova (53) în turul 3 (R32)  – şi Ashleigh Barty (Australia, 12) [12], 6-3, 6-2 cu Jennifer Brady (SUA, 83) [WC].

*

La conferinţa de presă de după victoria din turul 3 (R32), Simona a spus:

[Kozlova] a jucat foarte bine. De fiecare dată când am condus, a jucat fără frică, am simţit că în acele jocuri şi-a ridicat nivelul, de aceea mi-a fost greu să închid seturile, dar cu atât mai mândră sunt că am reuşit.
N-au fost cele mai uşoare condiţii astăzi, a fost cam frig, dar amândouă am avut un nivel bun.

Cred că în circuit cel mai important este să ai oamenii potriviţi lângă tine – antrenor, echipă, prieteni – şi să înveţi de la ei, să iei energie pozitivă. Cred că eu am reuşit să fac asta.

În tenisul de acum, cea mai importantă este partea mentală, aşa că de doi ani deja lucrez cu un psiholog şi continui să o fac. E dificil să rămâi concentrat în fiecare zi, astfel încât să obţii maximul de la tine, dar am învăţat şi continui să lucrez la acest aspect, pentru a-l îmbunătăţi.

Dacă te înţelegi pe tine însuţi, te accepţi cu bune şi cu rele, poţi să îmbunătăţeşti. Aşa am făcut şi de aceea am progresat.

*

Galerie videoclipuri (5)

  • rezumatul partidei Halep – Kozlova
  • lovitura zilei i-a aparţinut Simonei
  • conferinţa de presă a Simonei
  • un antrenament al Simonei
  • rezumatul partidei Ostapenko – Vondrousova

 
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.